veel nieuws in de categorie nieuws
27/02/2014

TIJD VOOR WAT VERNIEUWING.een nieuwe politieke partij

want een betere wereld begint bij onseen nieuw tijdperk

want Marrit is nu 25 dat is toch echt anders dan 24een nieuw idee

geen busje maar voorlopig een caravan
(nieuw = hier dan tweedehands)
POLITIEKE PARTIJ LIJST PAMWij troubamourders werken aan 'Kunt u ons volgen?' een cafevoorstelling in Utrecht. Kijk hier voor meer praktische informatie. We hebben de naieve drang om de wereld te veranderen. En daar zijn we maar eens flink mee begonnen. Flarden van gedachten: leiders versus hun volgers, wat doet leiderschap met je? Hebben we behoefte aan een echte leider, een soort Obama? Maar ook het gevaar van het unaniem volgen en daarbij zelf ophouden met nadenken... Hoe fijn zou het eigenlijk zijn als we een leider echt konden vertrouwen? Als er een leider zou zijn die ons moreel kon sturen? Die weet hoe het moet? Die de bedoeling kent? als die bedoeling al bestaat?Lotte de Leeuw (speler in 'Kunt u ons volgen?') bracht toen Paui Gieske ten tafel. Paul Gieske is oud speldocent van ons op ArtEZ en stuurde zeer inspirerende en soms confronterende mailtjes de school rond. Mailtjes werden in ons hoofd speeches...

De voorstelling is uitgemond in politiek onderzoekstheater, een nieuw genre voor ons.
Het team van LIJST PAM zorgt ervoor dat de vooravond van de verkiezingen, die plaats vindt in Cafe Maria, gladjes en zelfs rete soepel verloopt. De vrijwilligers, het barpersoneel, de spindokter, de presentatrice, de technici en het entertainment... het zal allemaal de revue passeren. En niet te vergeten de Grote Leider van PAM... Paul Gieske.

Maar goed het is theater en daar moet een conflict in zitten dus je kunt er donder op zeggen dat er iets mis gaat. 

Heb je nu ook de kriebels om te participeren? Kom dan kijken. Trek wat geels aan. Dat is ten eerste lekker zonnig en ten tweede is het onze partij kleur.

DAN..CARAVANS!

Ja dat andere mega-maxi-nieuws!!! Voor onze voorstelling 'het Rariteitenkabinet der (on)gelukkigen', klik hier voor praktische informatie, gaan we touren met een caravan. Ursel gaat met haar gloednieuwe rijbewijs, een auto met trekhaak, een weiland in Friesland, en haar vader oefenen met bochtjes maken zodat we er het land mee door kunnen.

Blijf ons lekker volgen, we zijn hard op weg om de wereld te veroveren. We hopen je ergens te zien. In onze Troubamour caravan, in Grand Cafe Maria bij 'Kunt u ons volgen', virtueel als liker op onze facebook.

JOE!

4_1653881_424066371061072_731449345_n.jpg 4_10003508_10152025127711319_236792060_n.jpg
 
parallax-mleft parallax-mright parallax-text1 parallax-text3 parallax-circle/ parallax-circle2/ parallax-circle2/ parallax-line/ parallax-line/ parallax-text3 parallax-bus parallax-deer parallax-books
parallax-midleft parallax-midright parallax-text2
parallax-left parallax-right