UPDATE voorbereidingen scholentournee GOED (BE)DOEL(D)
19/12/2016

Tijd voor een update in Troubamour-land. We zijn er met z'n allen maar druk mee: 

Projectleider Marieke Heerema is druk bezig met de verkoop van Goed (be)doel(d) in de klas en onze scholenbrochure vliegt het wereldwijde web over.

 

 

Illustratrice en fotografe Mirjam Laater maakte foto's van alle personages die worden verwerkt tot pionnen voor het nagesprek. Hieronder zie je hoe dat ging in het filmpje dat we maakten voor onze crowdfunding campagne op Voordekunst.nl 

 

Decorbouwer/beeldend kunstenaar Kaj Bras bouwt die pionnen voor het nagsprek. 

 

Actrice en theaterdocente Elke Schouten wordt ingewerkt om de rol van Daphne Gakes over te nemen voor de schoolvoorstellingen. 

 

Artistiek leiders Marrit en Ursel repeteerden samen met Elke twee weken full time en maakten de nieuwe versie van GOED (BE)DOEL(D) voor in de klas en ontwikkelden gezamenlijk een interactief nagesprek! Ondertussen behaalden we onze crowdfundingcampagne en hier zie je hoe blij we daarmee waren:

 Dramaturg Fabian Pikula kwam kijken en gaf dramaturgische feedback. Hier zie je een flits uit zijn carriere als verkoopmederwerker bij Goed (be)doel(d) op Sonsbeek Theater Avenue: 


Zakelijk leider Jorien Hutten houdt zich bezig met het geld, de begrotingen, de fondsen en alles wat met financien te maken heeft.  Hier zie je ons savonds laat skypen over dat alles! 

 

 

 
parallax-mleft parallax-mright parallax-text1 parallax-text3 parallax-circle/ parallax-circle2/ parallax-circle2/ parallax-line/ parallax-line/ parallax-text3 parallax-bus parallax-deer parallax-books
parallax-midleft parallax-midright parallax-text2
parallax-left parallax-right