recensies en jaarverslagen
18/10/2014

De herfst ligt op de loer... het festival seizoen van 2014 is bijna ten einde. 

Allereerst delen wij hier met jullie onze eerste echt flinke recensie, 4 sterren in de Theaterkrant! Met 'Het Rariteitenkabinet der (on)gelukkigen' stonden wij op het Amsterdam Fringe Festival en dat leverde ons de nodige persaandacht op. 

Lees hier de recensie na! 

We vonden het hoog tijd om eens flink terug te blikken. 

Wat hebben we in godesnaam allemaal gedaan? 

Vrijdagavond 17 oktober presenteerden wij aan elkaar onze zelfgeschreven jaarverslagen. In mapjes,met powerpoints: alles er op en er aan. Er was bier en er was chips en er werd nogal wat besproken!

Een greep uit de momenten die de boeken in mogen: 

- Festival Hongerige Wolf: waar Marrit een half uur lang in de caravan bleef, omdat op verzoek van drie onbekende mensen de vloek van de Romaanse pop moest worden opgeheven. Ritueel. Geimproviseerd. Met alles er op en er aan. 

 - Op blote voeten dansen op het dek van een Festival Horizontoer zeilschip. Het regende heel zachtjes, we zaten midden op de Waddenzee en de leukste organisatie ooit zat bij ons op de boot. 

- Toen we de Otterstraat nummer 11 binnentraden. Een 'onontdekt' huis, waar wij bij Productiehuis Het Gevolg in Turnhout in een week de voorstelling LEEF.TIJD.LOOS. maakten. Voyeuristisch, droomachtig en toch zo realistisch. 

- Toen Paul Gieske, oud speldocent van ons, Grand Cafe Maria in Utrecht helemaal stil kreeg op het Cafe Theater Festival. Met zijn fenomenale eindspeech, in onze voorstelling 'Kunt u ons volgen'. Politiek theater, een gedurfd thema.. maar we zetten heel wat Utrechters aan het denken met onze partij Participeren Als Mens. 

Het was een prachtig en bewogen seizoen/jaar. We hebben heel veel gezocht, maar stiekem ook een heleboel gevonden. Maar dat delen we hier natuurlijk niet, want dan doen we onze missie tekort. 

De laatste kansen voorlopig om onze klassieker 'Prins Gezocht' te zien:

Zaterdag 25 oktober op de Kunst10daagse in Bergen aan Zee

Zondag 9 november op de Sint Maarten markt in Utrecht

Nieuwe plannen zijn in de maak, om educatiemateriaal bij 'Het Rariteitenkabinet der (on)gelukkigen' te maken o.a. 

Blijf ons volgen op facebook: klik hier! 

8_rariteiten kabinet Hongerige Wolf.jpg 8_marritursel horizontoer.jpg 8_IMG_8249.JPG 8_Schermafbeelding 2014-10-12 om 22.04.10.png
 
parallax-mleft parallax-mright parallax-text1 parallax-text3 parallax-circle/ parallax-circle2/ parallax-circle2/ parallax-line/ parallax-line/ parallax-text3 parallax-bus parallax-deer parallax-books
parallax-midleft parallax-midright parallax-text2
parallax-left parallax-right