Nieuwe projectleider Marieke Heerema
21/09/2016
Hierbij stellen we je graag voor onze nieuwe projectleider: Marieke Heerema  
 
"Hallo!
Ik heet Marieke en ik ben vanaf september 2016 Projectleider bij Theatergroep Troubamour. Ik ga mij voornamelijk bezig houden met het actief benaderen van mogelijke speellocaties en ik word eerste aanspreekpunt bij de schoolvoorstelling Goed (be)doel(d). 
Zo hoop ik de wereld beetje bij beetje te gaan verrijken met de voorstellingen die Theatergroep Troubamour maakt.
 
Verder werk ik als zzp'er mee aan diverse projecten; zo maak ik een theatervoorstelling aan de hand van het boek: Parkinson Doeboek, werk ik als dramadocent bij SCRIPT en ben ik werkzaam als trainingsactrice in het Elizabeth TweeSteden ziekenhuis.
Ik ben bevlogen en word gedreven door mensen die mij inspireren. Ik houd van curry, koffie (niet de combinatie curry en koffie), theaterfestivalletjes afstruinen, dansen, tekenen, Harry Potter en verdwalen in een onbekende stad. 
 
Voor vragen over boekingen voor de schoolvoorstelling Goed (be)doel(d) zit je bij mij goed. Ik spot je graag bij één van de voorstellingen van Theatergroep Troubamour! "

Je kunt haar bereiken via marieke@troubamour.nl of voor scholenboekingen op info@troubamour.nl 
 
 
 
parallax-mleft parallax-mright parallax-text1 parallax-text3 parallax-circle/ parallax-circle2/ parallax-circle2/ parallax-line/ parallax-line/ parallax-text3 parallax-bus parallax-deer parallax-books
parallax-midleft parallax-midright parallax-text2
parallax-left parallax-right